Angelo van Goethem nieuwe Penningmeester JS Limburg, Melvin Roeleveld nieuwe voorzitter

14 november 2020
Onze fractieondersteuner en bestuurslid Angelo van Goethem (26) is gisterenavond unaniem gekozen als nieuwe penningmeester van de Jonge Socialisten Limburg, de jongerenafdeling van de PvdA! Dit gebeurde tijdens een online ledenvergadering van de JS. Melvin Roeleveld (25), fractieondersteuner in Landgraaf, is verkozen als voorzitter.

De eerste doelstelling van het nieuwe bestuur is het verder uitzetten van het Scholenproject Parkstad, een lesmethode voor middelbare scholieren over (lokale) politiek, ontwikkeld in samenwerking met een aantal andere politieke jongerenorganisaties in Limburg. ´We waren klaar voor de uitvoerende fase, helaas gooide de tweede coronagolf roet in het eten. We hopen onze lessen nu begin 2021 te kunnen geven op scholen in Heerlen, Hoensbroek, Brunssum en Landgraaf´ aldus Melvin Roeleveld.

Een andere doelstelling is het verstevigen van onderling contact met de PvdA-fracties in Limburg. Roeleveld: ´De afgelopen jaren lijkt het contact tussen de JS en de PvdA in Limburg wat verwaterd, als gevolg van de ontgroening in onze provincie. Ik wil deze relaties het komende jaar weer in ere herstellen zodat we de doorstroom van jong, politiek talent kunnen bevorderen´.

Als bestuur en fractie zijn wij trots op de prestatie van Angelo en Melvin en wensen wij beiden veel succes het komende bestuursjaar!

 

Op de foto: Angelo van Goethem (links) en Melvin Roeleveld (rechts)